evolution line

Evolution line

Evolution Line je nova linija izdelkov, namenjena zadovoljevanju novih potreb potrošnikov, ki so vse bolj pozorni na vse podrobnosti in zmogljivost same peči.

Za vsak element je značilna visoka tehnološka oprema, ki izboljšuje vsakodnevno uporabo, hkrati pa zmanjšuje potrebo po pogostem vzdrževanju in zagotavlja visoko zanesljivost.
Visokokakovostni standardi sestavnih delov in skrbna zasnova varnosti zagotavljajo, da so te naprave idealna izbira za tiste, ki želijo nekaj posebnega v svojem domu, pa tudi ultra moderen,atraktiven dizajn.

Evolution Line je nova generacija “inteligentnih” peči, ki tišje, samočistilno, varno in odzivno proizvajajo toploto takoj, ko so vklopljene. Zelo preprosto se upravljajo tudi z daljinskim upravljalnikom:

Tišina: Tišina brez izgube učinkovitosti

Omogoča vam, da popolnoma izklopite ventilator v prostoru, s čimer dobite maksimalno zvočno udobje in hkrati maksimalno moč za ogrevanje vode v gospodinjskih radiatorjih.

Praktično: peč se samodejno čisti

Sistem, sestavljen iz inovativnega motorja, ki samodejno odstranjuje ostanke izgorevanja peletov in nima potrebe po nadzoru uporabnika. Predal za pepel je treba prazniti šele po nekaj dneh delovanja. Rešitev za tiste, ki pogosto uporabljajo peč.

Hitro: toplota takoj

Hiter vžig v vseh vremenskih pogojih (vlažno in hladno), zahvaljujoč keramičnemu sijočemu vtiču, ki osvežuje 40% več energije kot običajne ne-keramične komponente, s čimer zagotavlja več tisoč vžigov.

Preprosto: Za popolno in udobno kontrolo, tudi z domačega kavča

Peči Evolution Line so standardno opremljene z “ročnim” radijskim nadzorom, ki omogoča popolno upravljanje vseh funkcij peči. Enako krmiljenje se lahko uporablja tudi kot daljinski termostat Prednost je peč, ki greje tako kakor želite in kolikor dolgo želite.

Inovativno: vedno bodite v stiku s pečjo, tudi če niste doma

Zahvaljujoč aplikaciji Apps: Total Control App (modul Wi-Fi), aplikaciji Easy Access (Gsm Module) in brezžičnemu termostatu nadzorujte peč kjerkoli ste.

In še veliko več…
Pokličite za več informacij glede linije peči Evolution Line od La Nordica Extraflame in z veseljem vam bomo svetovali in vam pomagali.

Ostale rešitve